Soczysty sernik pomarańczowy z malinami

Soczysty sernik pomarańczowy z malinami
Ten przepis służy 16. Jeśli 1,26 zł za porcję spada twój budżet, soczysty sernik pomarańczowy z malinami może być niesamowitym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 465 kalorii. Mieszanka śmietany do ubijania, sok pomarańczowy, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Soczysty, Ale Niskotłuszczowy Sernik, Lekki i soczysty sernik, oraz Soczysty Sernik Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. w dolnej części 9-calowej patelni springform wymieszaj okruchy ciastek i masło, aż okruchy będą dobrze pokryte. Naciśnij mocno na dole i 1 cal w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy CiastekOkruchy Ciastek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. Ubij w mleku, jajkach, wanilii i 1 łyżeczce skórki pomarańczowej, skrobając miskę dwa razy, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
WaniliaWanilia
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piec 1 godzinę do 1 godziny 20 minut lub do krawędzi jest jasny złoty brąz i środek jest jeszcze lekko jiggly. Schłodzić na stojaku drucianym 30 minut. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzej śmietanę do ubijania tylko do zagotowania na małym ogniu. W małej misce ubić żółtka, cukier i 1 łyżeczkę skórki pomarańczowej widelcem lub trzepaczką do dobrze wymieszanego. Niewielką ilość gorącej śmietany wymieszać z mieszaniną żółtkową, a następnie wymieszać z powrotem do śmietany w rondlu. Gotować na małym ogniu 10 do 15 minut, stale mieszając, aż mieszanina pokryje łyżkę. NIE GOTOWAĆ.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Zdjąć z ognia. Schłodzić 30 minut lub do temperatury pokojowej. Wymieszać z likierem. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
7
Aby służyć, łyżka około 2 łyżki sosu na poszczególnych talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
8
Na sosie ułożyć sernik. Top z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn