Soczyste Cytrynowe Kwadraty
Soczyste cytrynowe kwadraty to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, maliny, sól morską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 14 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Soczyste Cytrynowe Kwadraty, Soczyste Cytrynowe Kwadraty, oraz Soczyste Cytrynowe Kwadraty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na skorupę: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 9 przez 13-calową blachę do pieczenia (inaczej znaną jako patelnia z ćwiartką) za pomocą sprayu do gotowania.
W mikserze stojącym z uchwytem na wiosło (lub możesz użyć robota kuchennego), masło posmaruj cukrem i ekstraktem z migdałów, aż będzie lekkie i puszyste.
Mąkę i sól ubić w małej misce, upewniając się, że nie ma grudek. Włącz prędkość miksera do niskiej, dodać mąkę do masła i wymieszać, aż tylko włączone. (Upewnij się, że nie przesadzasz.) Obrócić ciasto na blasze do pieczenia, mąki ręce i naciśnij go równomiernie na dole i po bokach. Wstawić do lodówki na godzinę (lub na noc), aby schłodzić.
Pop skorupę w piekarniku i piec, aż światło złoty brąz, o 20 protokół. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Do napełniania: podczas gdy skorupa chłodzi się, wykonaj nadzienie. Rozbij jajka w dużej misce i dodaj cukier, skórkę z cytryny, sok z cytryny i mąkę.
Trzepaczka do połączenia.
Wlać do skorupy i równomiernie rozprowadzić. Włożyć z powrotem do piekarnika i piec, aż nadzienie zostanie całkowicie ustawione, około 30 minut.
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej.
Następnie pokroić w 20-24 kwadraty, aby podać.
W razie potrzeby udekoruj malinami.