Soczewica z czosnkiem i rozmarynem

Soczewica z czosnkiem i rozmarynem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj soczewicy z czosnkiem i rozmarynem. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 15g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać rozmaryn, pieprz, soczewica, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 94%. Spróbuj Soczewica Rozmarynowa, Rosemary & garlicky soczewica, oraz Soczewica i kiełbasa o zapachu rozmarynu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 11 składników w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć pokrywką i gotować na wysokim ogniu przez 3 godziny lub do miękkości soczewicy. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia53
Magazyn