Soczewica Pieczona W Miodzie
Miód pieczone soczewica wymaga z grubsza 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 75 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, wody, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Crockpot Miód Soczewica Przepis, Miód musztarda Grillowany łosoś z soczewicą Puy, oraz Sałatka z brokułów miodowo-musztardowych z soczewicą Beluga.
Instrukcje
Połącz soczewicę, liść laurowy, 2 szklanki wody, bulion z kurczaka i sól razem w holenderskim piekarniku lub rondlu odpornym na piekarnik; doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Umieścić pokrywę na patelni, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i pozostawić soczewicy na wolnym ogniu przez 30 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać suchą musztardę, imbir, sos sojowy, cebula, i 1 szklanka wody razem w misce; wymieszać mieszaninę do soczewicy.
Skropić miód na mieszaninie. Odwróć pokrywę na patelnię.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż soczewica zmięknie, około 1 godziny.