Soczewica Chili II
Soczewica Chili II może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 47 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka cebuli, oliwa z oliwek, papryka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Czerwona Soczewica Chili, Czerwona Soczewica Chili, oraz Czerwona Soczewica Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i roztopić masło w dużym garnku na małym ogniu. Cebulę i czosnek wymieszać i gotować do miękkości.
Wymieszać z soczewicą, pastą pomidorową i pokruszonymi pomidorami.
Wlać do wody. Doprawić chili proszkiem chili, kminkiem, papryką, solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Marchew i seler wymieszać z chili. Kontynuuj gotowanie 20 minut na małym ogniu, aż soczewica, marchew i seler będą miękkie.