Snickerdoodle Popcorn
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Snickerdoodle Popcorn spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, cukier, świeżo popcorn i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Champagne Caramel Popcorn & Bacon Truffle Parmezan Popcorn, Popcorn Ball: Kulki Popcornu Z Orzecha Klonowego, oraz Dzień miłośnika popcornu: popcorn z klonowego bekonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. linia 2 blachy do pieczenia z folią. Roztopić masło.
W małej misce wymieszać cynamon i cukier.
Wlać roztopione masło popcorn w dużej misce; wrzucić do herbu. Natychmiast posypać mieszaniną cukru; wrzucić do herbu. Popcorn podzielić między arkusze; rozprowadzić w jednej warstwie.
Piec przez 30 minut, potrząsając patelniami co 10 minut. Super.
W żaroodpornej misce, ustawionej na patelni z gotującą się wodą, umieść śmietanę i wiórki czekoladowe. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż stopi się i będzie gładka, 8 do 10 minut. Widelcem, skropić mieszankę czekolady na popcorn i odstawić do zestawu, o 30 protokół. Rozbijać grudki i przechowywać w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 5 dni.