Snapper Z Linguine I Sosem Cytrusowym

Snapper Z Linguine I Sosem Cytrusowym
Snapper Z Linguine i sosem cytrusowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 92g białka, 61 g tłuszczu, oraz w sumie 1537 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $9.89 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, bazylia, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany cały czerwony Lucjan z ostrym sosem cytrusowo-imbirowym, Panko-Crusted Red Snapper with Avocado Cream Sauce, oraz Smażony filet z czerwonego Lucjana z kreolskim sosem kukurydzianym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z szalotką i czosnkiem i gotować przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Wlać wódkę i dusić przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
3
Dodaj sok z cytryny, sok z limonki, sos rybny, suszone pomidory, nasiona kopru włoskiego, bazylia, tymianek, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczki skórki pomarańczowej i śmietanę. Doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i nadal gotować, aż sos zmniejszy się o połowę, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodaj linguine, i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
6
W międzyczasie filety z Lucjana przyprawiamy solą i pieprzem, a następnie pogłębiamy w mące. Nadmiar otrząsnąć i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować filety z Lucjana po obu stronach w gorącym oleju, aż ładnie się zarumienią i nie będą przezroczyste w środku, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z LucjanaFilety Z Lucjana
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Aby podać, wrzucić odsączone linguine z połową sosu, i podzielić na 4 talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Na każdym talerzu ułożyć filet z Lucjana, a na pozostałym sosie kadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
10
Posypać 1/4 łyżeczki skórki pomarańczowej do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kopru włoskiego, rozgniatanenasiona kopru włoskiego, rozgniatane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonasiona kopru włoskiego, rozgniatanenasiona kopru włoskiego, rozgniatane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos rybnysos rybny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone1porcja startego parmezanulekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass1porcja startego parmezanulekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu0warzywo (np. szpinak)starta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa0warzywo (np. szpinak)starta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa1warzywo (np. szpinak)starta skórka pomarańczowastarta skórka pomarańczowa227papryka habaneropakiet linguine pastapakiet linguine pasta227papryka habaneropakiet linguine pastapakiet linguine pasta680papryka habanerofilety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego680papryka habanerofilety z Lucjana czerwonegofilety z Lucjana czerwonego4trochę posiekanej cukiniisól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku4szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane suszone pomidoryposiekane suszone pomidory2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane suszone pomidoryposiekane suszone pomidory1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepaluszki mięsne o smaku pepperonipaluszki mięsne o smaku pepperoni1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn