Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki pomarańczowej, łuszcząca się sól morska, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czerwony Lucjan Crudo z pesto rukoli, Snapper Ceviche z Chiles i ziół przepis, oraz Czerwony Lucjan z sezamową marynatą imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pulse chiles, skórka pomarańczowa,sok pomarańczowy, Skórka z cytryny i sok z cytryny w procesorze spożywczym, aż bardzo drobno posiekane;pasta Chile sezon z koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Pasta Chili
Sól Koszerna
Sok Z Cytryny
Skórka Pomarańczowa
Skórka Cytrynowa
Papryka Chili
2
Ułóż snapper na schłodzonych talerzach. Topwith chile pasty i kolendry, skropić olejem i posypać sezamem i solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
Pasta Chili
Kolendra
Sól Morska
Snapper
Olej Do Smażenia
3
DO AHEAD: Pasta Chile może być wykonana4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.