SMUCKER ' s ® Nadziewane francuskie tosty
Smucker ' s® faszerowane francuskie tosty to amerykańskie śniadanie. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis lacto ovo ma 375 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Za 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 28 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanillanu, mielony cynamon, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują SMUCKER ' s ® Nadziewane francuskie tosty, Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty, oraz Cinnamon Toast Crunch ® Powlekane Jabłko Nadziewane Francuskie Tosty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 225 stopni F. Spryskaj patelnię sprayem do gotowania bez kija.
Wymieszaj składniki nadzienia w małej misce, aż będą lekkie i puszyste. Odłóż na bok.
Pokrój chleb na 10 do 12 kromek o grubości około 1-1/2 cala.
Wytnij mały kawałek wzdłuż górnej części każdego kawałka, tworząc kieszeń pośrodku. Napełnij czubatą łyżką nadzienia.
Wymieszaj jajka, pół na pół, wanilię i gałkę muszkatołową. Zanurz chleb w mieszance jajecznej i gotuj na przygotowanej patelni, aż obie strony będą złotobrązowe, uważając, aby nadal wypełniać kieszeń na chleb.
Ugotowane plastry ułożyć na blasze do pieczenia i wstawić do piekarnika, aby się ogrzać.
Podgrzej przetwory w małym rondlu, aż się rozpuści. Dodaj sok pomarańczowy i ekstrakt z migdałów. Do podania skrop francuskie tosty.