Smoky, Spicy Tomatillo Salsa Verde Aka Green Hell!

Smoky, Spicy Tomatillo Salsa Verde Aka Green Hell!
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać dymny, Pikantny Tomatillo Salsa Verde Aka zielone Piekło! spróbuj. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 10 i koszty 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 49 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, sok z limonki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Salsa Verde-zielony sos Tomatillo do Enchiladas, Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn