Smoky Seitan, Pinto Bean i gulasz z Hominy

Smoky Seitan, Pinto Bean i gulasz z Hominy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać dymny Seitan, Pinto Bean, i Hominy gulasz spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sól, pomidory w puszkach, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smoky Pinto Bean and Swiss Chard Baked Vegetarian Burritos, Gulasz z czarnej fasoli, Hominy i jarmużu, oraz Gulasz Z Fasoli Pinto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę i następne 4 składniki (przez czosnek) na patelnię; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać bulion i pozostałe składniki na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn