Smoky grillowane steki wieprzowe z "magicznym pyłem"

Smoky grillowane steki wieprzowe z
Wędzone grillowane steki wieprzowe z "magicznym pyłem" to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 46g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, tarta jabłko, granulowany czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Smoky grillowane steki wieprzowe z " magicznym pyłem, Dziś Kolacja: kotlety schabowe z " magicznym pyłem, oraz Steki wieprzowe z grilla z dymną kukurydzą.

Instrukcje

1
Składniki wymieszać w słoiku; zapieczętować.
2
Do ahead: może być wykonany 2 miesiące do przodu. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
1
Rozgrzać duży rondel na średnim i małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać boczek i podsmażyć na złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
3
Dodaj cebulę, jabłko i czosnek. Sauté 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
4
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Dusić, aż sos zacznie gęstnieć, często mieszając, około 10 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
5
Przełożyć do miski, przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Do ahead: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
1
Posypać magicznym pyłem po obu stronach steków, około 1 1/2 łyżki na każdy stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
2
Przełożyć na talerz; przykryć i schłodzić na noc.
1
Przełożyć wieprzowinę na czysty talerz. Grubo pokryć 1 stronę sosem; posypać lekko magicznym pyłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
2
Do ahead: można przygotować 1 dzień wcześniej. Całkowicie fajne. Przykryć i przechowywać w lodówce.
3
Usuń patelnie z grilla i przygotuj grille węglowe ze świeżymi węglami (średnie ciepło) lub rozgrzej grille gazowe na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Na grillu ułożyć wieprzowinę, sos do góry. Grill aż do ogrzania i sos zaczyna karmelizować, od czasu do czasu obracając i szczotkowanie z więcej sosu, o 8 protokół. Pokroić wieprzowinę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Składniki

596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskamiBall® lub Kerr® Pint z wieczkami i opaskami2plastrygrube plastry boczku, drobno posiekanegrube plastry boczku, drobno posiekane0(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno3(zima)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania2(zima)gruba sól koszernagruba sól koszerna3(zima)musztarda suchamusztarda sucha1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(pakowane) złoty brązowy cukier(pakowane) złoty brązowy cukier2(zima)koszerne marynatykoszerne marynaty2(zima)kminek mielonykminek mielony0(może być lub przeglądać)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiStarta cebulaStarta cebula596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula2kilogramysteki wieprzowe (każdy około 3/4 do 1 cala grubości)steki wieprzowe (każdy około 3/4 do 1 cala grubości)1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet ryżowy przyprawionyocet ryżowy przyprawiony2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarta tarta zielone jabłkotarta tarta zielone jabłko2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)gorczyca żółtagorczyca żółta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn