Smoky Grillowana Quesadilla Z Anaheim Chilis i kurczakiem

Zadymiona Grillowana Quesadilla Z Anaheim Chilis i kurczakiem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 425 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sok z limonki, Monterey jack i ser cheddar oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z ananasem i salsą Chili, 10-minutowa Zielona Gazpacho i zadymiona Quesadilla, oraz Grillowany Kurczak Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wstępnie podgrzać grill do średnio wysokiego ciepła. 4 lub 5 sekund trzymania ręki nad kratą przed bólem jest idealne.
Piersi kurczaka posmarować około ½ oleju rzepakowego, następnie posypać solą i pieprzem. Gotować kurczaka 4 do 5 minut na stronie. Powinno być gotowane, ale ledwo.
Wyjmij je z ognia i pozostaw 3 lub 4 minuty.Pokrój gotowanego kurczaka po przekątnej na około ¼ cala grubości plastry. Rozgrzej grill.
Posmaruj aneheim chilis pozostałym olejem i umieść je na grillu, przykrytym. Gotować przez 3 lub 4 minuty na stronę. Po quesadilla co 4usuń je z grilla, powinny być dość zwęglone.
Umieścić je w papierowej torbie i pozostawić na parze przez 10 lub 12 minut. Następnie wyjąć je z worka i pokroić na pół wzdłuż. Obrać całą skórę i pokroić je w 1-calowe plastry. Zestaw aside.In mała miska, wymieszać mielone chipotle, śmietana, mayonaisse, sok z limonki, i kolendry.
Rozłóż 1 skąpe łyżkę sosu chipotle na każdej z 8 tortillas. Pracując jeden na raz, top 4the tortille z około ½ szklanki mieszanki sera. Następnie około ¼ plastrów kurczaka. Top to z około ¼ Anaheim plastry chili, a następnie przykryć Pozostałe chipotle sosu tortille, suaced stronie skierowane do wewnątrz.Ponownie, pracując 1 na raz, wsuń każdą quesadillę na talerz bez oprawek. Następnie wsuń każdą quesadillę na ruszt. Może trzeba pracować w quesadilla co 5batches. To wymaga twojej uwagi. Grilluj je, obracając raz, aż ser się stopi, a ślady grilla są wspaniałe! Około 2 minut na stronę.Jeśli pracujesz partiami, a prawdopodobnie jesteś, możesz zachować gotowe quesadillas w piekarniku 200 stopni F, aż będziesz gotowy do serwowania.Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny i podawać na ciepło, z domowym pico de gallo na boku.