Smoky Grillowana Quesadilla Z Anaheim Chilis i kurczakiem

Smoky Grillowana Quesadilla Z Anaheim Chilis i kurczakiem
Zadymiona Grillowana Quesadilla Z Anaheim Chilis i kurczakiem może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 425 kalorii, 17g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sok z limonki, Monterey jack i ser cheddar oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z ananasem i salsą Chili, 10-minutowa Zielona Gazpacho i zadymiona Quesadilla, oraz Grillowany Kurczak Quesadilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wstępnie podgrzać grill do średnio wysokiego ciepła. 4 lub 5 sekund trzymania ręki nad kratą przed bólem jest idealne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Piersi kurczaka posmarować około ½ oleju rzepakowego, następnie posypać solą i pieprzem. Gotować kurczaka 4 do 5 minut na stronie. Powinno być gotowane, ale ledwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni1 1/4 Szklanki Zielonych, Nieprażonych Pestek Dyni, Np. Pestek Dyni
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Wyjmij je z ognia i pozostaw 3 lub 4 minuty.Pokrój gotowanego kurczaka po przekątnej na około ¼ cala grubości plastry. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Posmaruj aneheim chilis pozostałym olejem i umieść je na grillu, przykrytym. Gotować przez 3 lub 4 minuty na stronę. Po quesadilla co 4usuń je z grilla, powinny być dość zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Umieścić je w papierowej torbie i pozostawić na parze przez 10 lub 12 minut. Następnie wyjąć je z worka i pokroić na pół wzdłuż. Obrać całą skórę i pokroić je w 1-calowe plastry. Zestaw aside.In mała miska, wymieszać mielone chipotle, śmietana, mayonaisse, sok z limonki, i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Rozłóż 1 skąpe łyżkę sosu chipotle na każdej z 8 tortillas. Pracując jeden na raz, top 4the tortille z około ½ szklanki mieszanki sera. Następnie około ¼ plastrów kurczaka. Top to z około ¼ Anaheim plastry chili, a następnie przykryć Pozostałe chipotle sosu tortille, suaced stronie skierowane do wewnątrz.Ponownie, pracując 1 na raz, wsuń każdą quesadillę na talerz bez oprawek. Następnie wsuń każdą quesadillę na ruszt. Może trzeba pracować w quesadilla co 5batches. To wymaga twojej uwagi. Grilluj je, obracając raz, aż ser się stopi, a ślady grilla są wspaniałe! Około 2 minut na stronę.Jeśli pracujesz partiami, a prawdopodobnie jesteś, możesz zachować gotowe quesadillas w piekarniku 200 stopni F, aż będziesz gotowy do serwowania.Każdą quesadillę pokroić na 4 kliny i podawać na ciepło, z domowym pico de gallo na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anaheim PepperAnaheim Pepper
Pico De GalloPico De Gallo
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn