Smoky Corn Chowder
Zadymiona kukurydza Chowder jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta zupa ma 331 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, pół na pół, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Zupa dymna z szynki i kukurydzy, Smoky Corn Chowder, oraz Smoky Corn Chowder.
Instrukcje
Gotować boczek w dużym rondlu lub holenderski piekarnik na średnim ogniu, aż chrupiące, o 8 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Łyżka off i wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki kapieli i powrót garnek do średniego ciepła. Ugotować cebulę, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka, 5 do 7 minut.
Dodać czosnek, papryka, i papryka czerwona i gotować, mieszając, przez 2 protokół. Wymieszać kukurydzę, bulion i pół na pół i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Połowę zupy przełożyć do blendera i puree na gładką masę. Powrót do garnka, dodać 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i wymieszać do połączenia. Podziel zupę między poszczególne miski i top z szalotki i zarezerwowany boczek.