Smoky bean, bacon & eggy Bread bake
Smoky bean, bacon & eggy bread piec wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 15g białka, oraz 19g tłuszczu. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga fasoli fasoli g, cukru muscovado, sosu worcestershire i octu winnego. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Por & pomidor eggy pieczywo, Smoky Three-Bean Bake, oraz Smoky Three Bean Bake.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Przełóż fasolę do dużego naczynia do pieczenia z passata, papryka, ocet, cukier i sos Worcestershire. Doprawić i dobrze wymieszać. Rozsypać lardony na górze, przykryć folią i piec przez 30 minut.
Fasolę wyjąć z piekarnika, zdjąć folię i dobrze wymieszać. Powrót do piekarnika, odkryte, na 10 min, aby chrupiące boczek. Fasolę można teraz schłodzić i schłodzić do 2 dni lub zamrozić do 3 miesięcy. Wystarczy rozmrozić i ogrzać przed kontynuowaniem.
Jajka i mleko ubić z odrobiną przypraw. Trójkąty chlebowe zanurz w mieszance jaj, a następnie ułóż je na powierzchni fasoli.
Resztę jajka zalać chlebem i gotować przez 20 minut, lub do momentu, aż chleb będzie nadmuchany i złoty.