Smokin ' Texas Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Smokin ' Texas Chili może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 297 kalorii, 32G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, cebulę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Smokin ' Irish-Mex Turkey Chili, 5th Annual Chili Contest: wpis # 1-Texas-Style Chili, oraz Texas Chili.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w rondlu 6-quart na średnim ogniu.
Dodać wołowinę w 2 partiach i gotować, aż będzie dobrze rumiane, często mieszając.
Dodać pozostały olej i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż będzie miękka.
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Dodaj salsę, wodę, chili w proszku i kminek.
Podgrzać do wrzenia. Odstaw wołowinę do rondla. Wymieszaj fasolę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 1 godzinę. Odkryć i gotować przez 30 minut lub aż wołowina jest przetargu widłowego.
Posypać kolendrą, w razie potrzeby.