Smoked Bluefish Spread

Smoked Bluefish Spread
Smoked Bluefish Spread jest bezglutenowe i pescatariańskie przyprawa. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 17g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 9. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Udaj się do sklepu i odebrać bluefish, serek, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Smoked Bluefish Rillettes, Pasztet Wędzony Bluefish, oraz Pasztet Wędzony Bluefish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć skórę z ryb; rozbić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Cebulę impuls w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodać serek śmietankowy; pulsować 3 razy lub do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
4
Dodaj rybę, sok z cytryny i następne 2 składniki; pulsuj 3 razy lub aż dokładnie wymieszasz, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać z crostini.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
6
* Zastąpić wędzonego tuńczyka lub pstrąga dla bluefish, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
BluefishBluefish
PstrągPstrąg
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia18
Magazyn