Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.) próba. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 10,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1284 kalorie, 103g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis od Unami Girl ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól i pieprz, kiedy to się stało, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej do smażenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Placki Z Jabłkami Smażonymi Paleo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj New England Fish Fry, Zostań Do Późna, oraz A Late One Highball dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.