Smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)

Smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.) próba. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 10,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1284 kalorie, 103g białka, oraz 67 g tłuszczu. Ten przepis od Unami Girl ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól i pieprz, kiedy to się stało, i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej do smażenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Placki Z Jabłkami Smażonymi Paleo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj New England Fish Fry, Zostań Do Późna, oraz A Late One Highball dla podobnych receptur.

Składniki

1Głowasałata bibbsałata bibb3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony"Kognitywne DipsonanceFever House3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySmażony dorsz i ostrygi na sałatce wiosennej z sosem cytrynowo-TatarowymSmażony dorsz i ostrygi na sałatce wiosennej z sosem cytrynowo-Tatarowym454Orzechy dowolne (posiekane)filet z dzikiego dorszafilet z dzikiego dorsza3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzygotuj rybę: pokrój dorsza na dziewięć kawałków. Ostrygi. Obficie doprawić solą i pieprzemPrzygotuj rybę: pokrój dorsza na dziewięć kawałków. Ostrygi. Obficie doprawić solą i pieprzem1(Keebler)(Keebler)3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySmażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)Smażyć ryby! (Lepiej późno niż wcale.)3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySmażenie w domu jest dziwnie przyjemne. Co jest dobre, bo poruszanie się po mrocznych wodach głębokiej kultury na świecie jest, jednym słowem, nieSmażenie w domu jest dziwnie przyjemne. Co jest dobre, bo poruszanie się po mrocznych wodach głębokiej kultury na świecie jest, jednym słowem, nie4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiW przybliżeniu pestki winogron lub inny neutralny olejW przybliżeniu pestki winogron lub inny neutralny olej1Sok z cytrynySok z cytryny3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyTo będzie jak powrót do domu po długiej, męczącej podróży. Jak powrót do domu-i odpalenie frytkownicyTo będzie jak powrót do domu po długiej, męczącej podróży. Jak powrót do domu-i odpalenie frytkownicy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1małePrzygotuj dressing: w misce połącz majonez, sok z cytryny, mielony ogórek, sok z ogórków i posiekany estragon. Dodaj sól i pieprz do smakuPrzygotuj dressing: w misce połącz majonez, sok z cytryny, mielony ogórek, sok z ogórków i posiekany estragon. Dodaj sól i pieprz do smaku62 do 3 łyżeczek soli morskiej2 do 3 łyżeczek soli morskiej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipanko (Japońska bułka tarta)panko (Japońska bułka tarta)1małekwaśny ogórek, mielonykwaśny ogórek, mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sok z ogórkówsok z ogórków3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySriracha hot Chili sauce, opcjonalnie, do serwowaniaSriracha hot Chili sauce, opcjonalnie, do serwowania2(zima)posiekany estragonposiekany estragon1świeża mozzarella boccacini, każda o średnicy 1 calaświeża mozzarella boccacini, każda o średnicy 1 cala1Przygotować sałatkę: sałatę rozerwać na kawałki i pokroić pomidora w kliny. Rozłóż między trzy płytyPrzygotować sałatkę: sałatę rozerwać na kawałki i pokroić pomidora w kliny. Rozłóż między trzy płyty3Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKiedy to się stało, niebo się rozeszło. Naprawdę. Chociaż jest jakaś szansa, że to było spowodowane przez wir z mojego wentylatora wydechowegoKiedy to się stało, niebo się rozeszło. Naprawdę. Chociaż jest jakaś szansa, że to było spowodowane przez wir z mojego wentylatora wydechowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia52
Magazyn