Smażony szpinak i orzeszki piniowe

Smażony szpinak i orzeszki piniowe
Smażony szpinak i orzeszki piniowe to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szalotki, olej canolan, sól i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony Szpinak Z Prażonymi Orzeszkami Piniowymi, Smażony Szpinak Z Białą Fasolą I Orzeszkami Piniowymi, oraz Smażony Szpinak Z Orzeszkami Piniowymi I Złotymi Rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szalotki; podsmażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
3
Dodaj szpinak; smażyć 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Wymieszać z orzeszkami piniowymi i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
SzpinakSzpinak
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn