Smażony Sum z marynowaną papryką

Smażony Sum z marynowaną papryką
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażony Sum z marynowaną papryką może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 759 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz marynowaną paprykę, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone na patelni sumy z maślanym ryżem i marynowanym pieprzem, Zainspirowany wietnamskim słodko-pikantnym sumem z marynowanymi warzywami, oraz Smażony Sum Po Boy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę połączyć i 1 łyżeczka. każda sól i pieprz w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Ubij razem jajka i 2 łyżki. woda w innym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Połączyć mąkę kukurydzianą, 1 łyżeczka. sól, a pozostałe 1 łyżeczka. pieprz w trzecim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
PieprzPieprz
SólSól
4
Sum posypać pozostałą 1/4 łyżeczki. sól. Filety pogłębiać, 1 na raz, w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar; zanurzyć w mieszaninie jaj i pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SumSum
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
5
Umieść na drucianym stojaku na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
6
Wlać olej na głębokość 2 cali w żeliwnym piecu holenderskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Ciepło na średnim i wysokim ogniu do 35
8
Filety smażyć, 2 na raz, na gorącym oleju 6 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
9
Odcedzić na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Podawać z marynowaną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn