Smażony migdałowy Jack
Need a danie główne Wegetariańskie? Smażony migdałowy Jack może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 379 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej sałatkowy, mąkę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Pecan Crusted Chicken with Jack Daniels BBQ Sauce, Jack ' s Fried Catfish, oraz Paluszki Serowe Smażone Pepper Jack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój bagietkę w plastry o grubości 1/2 cala i połóż w jednej warstwie na patelni 10 na 15 cali.
Piec w piekarniku 350 na złoty kolor, około 15 minut.
Tymczasem nożem lub obieraczką do warzyw odciąć i wyrzucić ciemną powłokę na serze. Ustaw klin serowy na płaskiej stronie i wytnij 6 do 8 trójkątów o równej grubości.
Umieść mąkę, jajko i migdały na oddzielnych talerzach. Każdy plasterek sera obłożyć mąką, następnie jajkiem, a następnie migdałami.
Ułóż plastry w jednej warstwie.
Ustaw patelnię o średnicy od 11 do 12 cali na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej sałatkowy i oliwę z oliwek.
Kłaść plastry sera na patelni bez tłoczenia i brąz plastry z każdej strony, w sumie 10 do 12 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś rumiany ser na ciepły talerz. Łyżka sera na plastry tostów i jeść.