Smażony migdałowy Jack

Smażony migdałowy Jack
Need a danie główne Wegetariańskie? Smażony migdałowy Jack może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 379 kalorii, 18g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej sałatkowy, mąkę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Pecan Crusted Chicken with Jack Daniels BBQ Sauce, Jack ' s Fried Catfish, oraz Paluszki Serowe Smażone Pepper Jack dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój bagietkę w plastry o grubości 1/2 cala i połóż w jednej warstwie na patelni 10 na 15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Piec w piekarniku 350 na złoty kolor, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Tymczasem nożem lub obieraczką do warzyw odciąć i wyrzucić ciemną powłokę na serze. Ustaw klin serowy na płaskiej stronie i wytnij 6 do 8 trójkątów o równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Umieść mąkę, jajko i migdały na oddzielnych talerzach. Każdy plasterek sera obłożyć mąką, następnie jajkiem, a następnie migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Ułóż plastry w jednej warstwie.
6
Ustaw patelnię o średnicy od 11 do 12 cali na średnim ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj olej sałatkowy i oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SałatkowyOlej Sałatkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Kłaść plastry sera na patelni bez tłoczenia i brąz plastry z każdej strony, w sumie 10 do 12 minut. Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś rumiany ser na ciepły talerz. Łyżka sera na plastry tostów i jeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn