Smażony filet z łyżwy z karmelizowanymi jabłkami i wątróbką drobiową

Smażony filet z łyżwy z karmelizowanymi jabłkami i wątróbką drobiową
Smażony filet z łyżwy z karmelizowanymi jabłkami i wątróbką z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 455 kalorii, 40g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wątróbka z kurczaka na grzance, Pâtã© z wątroby kurczaka z Klon szkliwione jabłka, oraz Smażony-kurczak-wątróbka i smażony-cebula Po ' Boys dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać rondel na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać 3 łyżki masła i zawirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodaj cebulę i obniżyć ogień do średniej. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać brandy, następnie bulion i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o jedną trzecią, a następnie zawirować w pozostałej 1 1/2 łyżki masła. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MasłoMasło
StadoStado
1
Rozgrzać patelnię na dużym ogniu i dodać olej. Po prostu palenie, dodać masło i jabłka i smażyć przez około minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cukier i sól i gotować do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SólSól
3
Wyjąć na ciepły talerz.
1
Podgrzać dwie duże Patelnie sauté na dużym ogniu.
2
Dodać 1 łyżkę oleju i masła do jednej patelni i 3 łyżki oleju do drugiej. Na talerzu przyprawiamy wątróbki i łyżki solą i pieprzem oraz lekko kurzymy Wondrą. Gdy olej w patelni się pali, dodaj wątróbki do patelni z masłem i łyżką, najbielszą stroną w dół, do drugiej patelni. Obniżyć ogień do średniej wysokości i gotować, aż złoty kolor będzie brązowy. Obróć łyżwy i zakończ gotowanie po drugiej stronie. Wycisnąć sok z cytryny na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
SkateSkate
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Na środek talerza wlać sos, a następnie łyżkę. Na wierzchu wątróbki z kurczaka, jabłka i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
SkateSkate
2
Chociaż łyżwa wytrzymuje wątróbkę z kurczaka ("foie gras poor man 's"), zbyt duża ilość wątroby obezwładni potrawę. Więc nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Foie GrasFoie Gras
WątrobaWątroba
SkateSkate
3
Z gotowania bez granic Anita Lo. Copyright © 2011 Anita Lo; photographs copyright © 2011 Lucy Schaeffer. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn