Smażony dziki bas w paski z smażonymi warzywami wiosennymi

Smażony dziki bas w paski z smażonymi warzywami wiosennymi
Smażony dziki bas w paski z smażonymi warzywami wiosennymi jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 300 kalorii, 25g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, oliwa z oliwek, groszek cukrowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest świetne. Podobne przepisy to Smażony bas w paski z letnimi warzywami, Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową " fondue, oraz Pan-Seared Striped Bass All ' amatriciana.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia. W międzyczasie napełnij dużą miskę lodową wodą i dobrze ją Posol.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
GarnekGarnek
2
Szparagi umieścić we wrzącej wodzie i gotować, aż woda wróci do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
3
Wyjąć i umieścić go natychmiast w osolonej wodzie z lodem. Gdy szparagi ostygną całkowicie, wyjmij je z wody i rezerwy. Powtórz ten proces z groszkiem cukrowym, a następnie fasolą fava. Możesz użyć tej samej wody blanszującej dla wszystkich warzyw, tylko pamiętaj, aby zawsze robić fasolę fava na końcu. Fasola Fava ma bardzo wysoką zawartość żelaza i sprawi, że woda blanszująca stanie się czarna. Po blanszowaniu i schłodzeniu fasoli Usuń twardą zewnętrzną skórę, aby odsłonić uroczą wiosenną zieloną fasolę fava.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
Fasola FavaFasola Fava
SzparagiSzparagi
WodaWoda
FasolaFasola
4
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek. Smash trzy ząbki czosnku z pięty dłoni i dodać do patelni saute. Doprowadzić patelnię do średnio wysokiego ciepła. Gdy czosnek stanie się złoty i bardzo aromatyczny, usuń go z patelni i wyrzuć. Wypełnił swoje czosnkowe przeznaczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać grzyby i wywar, obficie doprawić solą i smażyć przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
StadoStado
SólSól
6
Dodać przygotowane warzywa, doprawić solą i podsmażyć, aż wszystkie składniki będą pokryte olejem i gorące, a prawie cały wywar wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Podawać natychmiast lub później w temperaturze pokojowej.;
8
Wyjmij rybę z lodówki około 10 do 15 minut przed użyciem. Osuszyć skórę papierowym ręcznikiem i przyprawić rybę z obu stron solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Podgrzać dużą patelnię saute obficie pokrytą oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużym ogniu. Spód innej nieco mniejszej patelni saute zalać oliwą z oliwek. Delikatnie umieść filety rybne od strony skóry w dół na patelni saute i umieść drugą patelnię saute bezpośrednio na rybie. Celem tego jest delikatne naciśnięcie skóry Bassa na dno patelni saute, aby stworzyć piękną chrupiącą skórę ryby. Pamiętaj, aby naoliwić dno górnej patelni saute lub ryba się do niej przyklei. Po kilku minutach wyjmij górną saute pan z ryby, pozwoli to parze uciec, a skóra stanie się bardzo chrupiąca. Podczas gotowania ryby zmienia się z półprzezroczystego w nieprzezroczysty. Chodzi o to, aby gotować ryby 2/3 drogi na stronie skóry i odwrócić go na ostatni 1/3 czasu gotowania. Zasada dla ryb wynosi około 7 do 8 minut na cal grubości, trochę mniej, jeśli lubisz ryby bardziej na rzadkiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podawać ryby na smażone warzywa wiosenne i nazwać siebie supergwiazdą!
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn