Smażony Czarny bas z gorzką zielenią, grejpfrutem i sałatką z fety

Smażony Czarny bas z gorzką zielenią, grejpfrutem i sałatką z fety
Smażony Czarny bas z gorzką zielenią, grejpfrutem i sałatką z fety może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $5.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 453 kalorie. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka filetów basowych, koszerna sól, gorzka zieleń i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smażony okoń Czarnomorski z gorzką zielenią, koprem włoskim, grejpfrutem i sałatką z fety, Fasola Gigante Z Fetanem I Gorzką Zielenią, oraz Smażony labraks Czarnomorski z Endywią i winogronami.

Instrukcje

1
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Spód innej mniejszej patelni saute zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Posypać rybę solą z obu stron. Gdy duża patelnia saute krzyczy gorąco, ale nie całkiem pali, połóż filety rybne na patelni, od strony skóry w dół. Nie tłocz patelni, być może będziesz musiał pracować partiami. Po umieszczeniu ryby na patelni, umieść drugą małą patelnię saute bezpośrednio na filetach rybnych. Powoduje to delikatny nacisk na ryby i zmusza skórę do kontaktu z patelnią i tworzy chrupiącą skórę. Gotować rybę przez 3 do 4 minut, a następnie wyjąć górną patelnię. Potrząśnij trochę patelnią, aby odkleić rybę. Użyj szpatułki rybnej i odwróć filety rybne i gotuj jeszcze 2 minuty po drugiej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć z patelni i podawać lub utrzymywać w cieple, aż pozostałe ryby są gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W dużej misce wymieszać zieleninę i czerwoną cebulę z oliwą z oliwek i sokiem grejpfrutowym i doprawić solą. Wrzucić kawałki oliwek i grejpfruta supremes.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego2 Uncje Rubinowego Soku Grejpfrutowego
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
ZieloniZieloni
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Sałatkę podzielić na 4 talerze i posypać fetą. Chudnij filet rybny na każdej sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn