Smażony Camembert z sosem malinowym

Smażony Camembert z sosem malinowym
Potrzebujesz wegetariańskiego dodatku lakto ovo? Smażony w głębokim tłuszczu Camembert z sosem malinowym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Za 2,31 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 508 kalorii, 9 g białka i 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Ten przepis z Allrecipes wymaga bułki tartej, sera camembert, jajka i nasion sezamu. 22 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 52% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Tofu smażone w głębokim tłuszczu z sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym, Kalmary smażone w głębokim tłuszczu z sosem taratorowym i Cebula smażona w głębokim tłuszczu z sosem zanurzeniowym.

Instrukcje

1
Schłodzony ser pokroić na 6 równych części. W płytkiej misce ubij jajko. Na kartce papieru woskowanego wymieszaj bułkę tartą i nasiona sezamu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zanurz każdy kawałek sera w jajku i obróć, aby się nim pokrył.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Obtoczyć ser w mieszance okruchów, tak aby się nim pokrył. (Jeśli przygotowujesz danie wcześniej, przykryj i przechowuj w lodówce, aż będzie gotowe do ugotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
W ciężkim rondlu podgrzej około 2 cali oleju do temperatury 375 stopni F (190 stopni C) lub do momentu, aż 1-calowa kostka chleba stanie się złotobrązowa ze wszystkich stron. Smażyć ser na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Rozpuść konfiturę malinową do maczania sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn