Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym

Smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym
Przepis smażone tofu z azjatyckim sosem śliwkowym lub tajskim sosem orzechowym może zaspokoić Azjatyckie pragnienie w przybliżeniu 20 minut. Ten przepis służy 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Jeśli masz Azjatycki sos śliwkowy, mąkę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj pan smażone tofu, jak zrobić pan smażone tofu z sosem orzechowym, Sałata azjatycka Tofu z sosem orzechowym, oraz Tajska Pizza Tofu z pikantnym sosem orzechowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn