Smażone Tacos Tilapia z grillowaną papryką i cebulą

Smażone Tacos Tilapia z grillowaną papryką i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj smażone Tacos Tilapia z grillowaną papryką i cebulą. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 269 kalorii, 32G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, filety tilapia, papryka jalapeño, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 87%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Smażone Tacos Tilapia Z Grillowaną Papryką I Cebulą, Tilapia Tacos Z Papryką I Cebulą, oraz Rozdrobnione Grillowane Tacos Tilapia.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Ułóż plastry cebuli i papryki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Cebulę grillować przez 12 minut, obracając po 6 minutach. Grill papryka 12 minut, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń cebulę i paprykę z grilla i odstaw na 5 minut. Pokrój krążki cebuli na pół. Cienko pokroić paprykę; wyrzucić łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Połącz cebulę, paprykę, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Rybę posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 3/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
RybyRyby
SólSól
6
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj rybę na patelnię i gotuj przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podzielić ryby, mieszankę cebuli i jalapeo plastry równomiernie między tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CebulaCebula
RybyRyby
9
Podawać z limonką, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn