Smażone Tacos Tilapia z grillowaną papryką i cebulą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj smażone Tacos Tilapia z grillowaną papryką i cebulą. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 269 kalorii, 32G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, filety tilapia, papryka jalapeño, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 87%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Smażone Tacos Tilapia Z Grillowaną Papryką I Cebulą, Tilapia Tacos Z Papryką I Cebulą, oraz Rozdrobnione Grillowane Tacos Tilapia.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Ułóż plastry cebuli i papryki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Cebulę grillować przez 12 minut, obracając po 6 minutach. Grill papryka 12 minut, obracając od czasu do czasu.
Usuń cebulę i paprykę z grilla i odstaw na 5 minut. Pokrój krążki cebuli na pół. Cienko pokroić paprykę; wyrzucić łodygi i nasiona.
Połącz cebulę, paprykę, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu w małej misce.
Rybę posypać równomiernie pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 3/8 łyżeczki czarnego pieprzu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę na patelnię i gotuj przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Podzielić ryby, mieszankę cebuli i jalapeo plastry równomiernie między tortille.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.