Smażone szparagi i fasola węża z dżemem z Chile i Kaffir

Smażone szparagi i fasola węża z dżemem z Chile i Kaffir
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Smażone szparagi i fasola węża z dżemem z Chile i Kaffir może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 214 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka miąższu tamaryndowca, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone szparagi i fasola węża z dżemem z Chile i Kaffir, Stir-Fried Chile Beef & Broccoli, oraz Smażony szczypiorek czosnkowy z Chile.
TrudnośćNormalny
Gotowe W34 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn