Smażone Szparagi

Smażone Szparagi
Przepis smażone szparagi mogą być wykonane w około 20 minut. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Za $1.15 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu sojowego, szparagów, skórki cytryny i parmezanu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Smażone Szparagi, Smażone Szparagi, oraz Smażone Szparagi.

Instrukcje

1
Na patelni lub woku rozgrzej olej; smaż szparagi, cebulę i czosnek na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj migdały, sok z cytryny, sos sojowy i skórkę z cytryny; delikatnie wymieszaj, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sos SojowySos Sojowy
MigdałyMigdały
3
Posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn