Smażone serowe Ravioli z miodem

Smażone serowe Ravioli z miodem
Smażone ravioli z słodkim serem z miodem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Smażone serowe Ravioli z miodem, Smażone Ravioli Z Serem, oraz Miód Kozi Ser Burak"Ravioli" dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie sery i skórkę z cytryny w dużej misce; odstawić mieszaninę sera na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Lekko mąki 2 blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Wymieszać mąkę chlebową i sól w innej dużej misce; wymieszać w ubitych jajach. Opuszkami palców wcierać masło po kilka kawałków na raz, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
MasłoMasło
JajkoJajko
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać 1/2 szklanki wody; wymieszać, aby wymieszać, dodając więcej wody przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche. Zagniataj w misce, aż ciasto się połączy. Obrócić ciasto na mąkę; zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ciasto podzielić na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do niewielkiej grubości 1/8 cala. Używając foremki do ciastek o średnicy 3 1/2 cala lub foremki do ciastek i używając ostrego noża jako pomocy, Wytnij rundy. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
NóżNóż
7
Połowę rund ciasta przełożyć na przygotowane blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Umieść 2 poziomowe łyżki mieszanki sera w środku każdej rundy ciasta na blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Brzegi ciasta delikatnie umyć wodą. Przykryć pozostałymi rund ciasta, mocno naciskając na krawędzie, aby przylegać i uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
10
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wlać wystarczającą ilość oleju do ciężkiego dużego garnka, aby osiągnąć głębokość 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Rozgrzać olej do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
13
Dodać 3 do 4 ravioli na raz do gorącego oleju w garnku i smażyć na złoty kolor, obracając raz, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
15
Umieść ravioli na blasze do pieczenia i ogrzać w piekarniku podczas smażenia pozostałych ravioli. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Schłodzić; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
16
Umieścić na blachach do pieczenia i podgrzewać w piekarniku 177° do ogrzania i topi się ser, o 10 protokół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
17
Połóż ravioli na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
18
Skropić miodem i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn