Smażone Ryby Reuben Tacos
Przepis smażone ryby Reuben Tacos może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz olej roślinny, ogórek koperkowy, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Smażone Tacos Rybne, Chrupiące Smażone Tacos Rybne, oraz Chrupiące Smażone Tacos Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i szczyptę soli. Widelcem, zmiksować w sody Klub aż włączone; to jest OK, jeśli ciasto jest lumpy.
Pozostaw w temperaturze pokojowej przez 10 minut.
W małej misce, połączyć majonez, ogórek i ketchup i doprawić solą. W głębokiej frytkownicy lub bardzo dużym rondlu podgrzej 1 1/2 cala oleju roślinnego do 37
Flądrę osuszyć i lekko posolić. Zanurz 2 filety w cieście i pozwól, aby nadmiar kapał. Smażyć rybę, obracając raz, aż złoty brąz i chrupiące, o 2 1/2 protokół.
Odcedzić rybę na stojaku ustawionym na blasze do pieczenia i powtórzyć z pozostałymi filetami rybnymi i cieście.
Ciepłe tortille w piekarniku przez około 40 sekund, aż będą gorące i giętkie.
Rozłóż rosyjski opatrunek na tortille. Top z kiszoną kapustą, smażoną flądrą, serem Jarlsberg i mikrogreensem. Tortillę ułożyć na nadzieniach i podawać od razu.