Smażone ravioli z czekoladą i bananem

Smażone ravioli z czekoladą i bananem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu śródziemnomorskich przepisów, więc spróbuj smażonej czekolady i Ravioli bananowych. Ten bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje 54 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 274 kalorii, 7G białka, oraz 15g tłuszczu na porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś banana, brązowy cukier, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Smażone Ravioli, Smażone Ravioli, oraz Smażone Ravioli.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W małej misce połącz banana, cukier i orzechy włoskie. Za pomocą pędzla do ciasta delikatnie posmaruj krawędzie każdego opakowania won ton. Umieść około łyżeczki czekolady i orzechów laskowych na środku każdego opakowania i na wierzch 1 do 2 łyżeczek mieszanki bananowej. Złóż 1 róg każdego opakowania won ton po przekątnej nad nadzieniem, aby utworzyć trójkąt. Ściśnij krawędzie, aby uszczelnić i wstaw do lodówki na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Napełnij duży rondel z grubym dnem około 3/4 cala olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż termometr do smażenia w głębokim tłuszczu włożony do oleju osiągnie 375 stopni F. (Jeśli nie masz termometru, kostka chleba zrumieni się w ciągu około 2 minut.) Smażyć ravioli po 2 lub 3 na raz, od czasu do czasu obracając, aż będą złote, około 60 do 70 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Odcedź na ręcznikach papierowych. Ostudzić przez 2 minuty i podawać na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Ballatore Rosso Red Spumante. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 8 dolarów za butelkę.
Ballatore Rosso Red Spumante
Ballatore Rosso Red Spumante
Żywy, rubinowy kolor Ballatore Rosso Red Spumante sprawia, że jest to urzekające wino musujące. Zachęcające aromaty przypominające jeżyny i cytrusy tworzą rozkosznie złożony bukiet. Dobrze wyważone i bogate w odmianowy charakter, to wino musujące odświeża, łącząc smaki malin i wiśni, zapewniając chrupiące, czyste wykończenie.Podczas gdy spumantes tradycyjnie smakuje się z deserami, Ballatore Rosso Red Spumante jest eleganckim i świątecznym towarzyszem na każdą okazję.Alkohol: 8.20%
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn