Smażone Plantany

Smażone Plantany
Smażone plantany to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, zmielony cynamon, plantany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Smażone Plantany, Smażone plantany z kokosem, oraz Ropa Vieja Ze Smażonymi Plantanami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój każdą babkę na pół w poprzek; pokrój każdą połowę wzdłuż w plastry o grubości 1/4 cala. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać plantany, i posypać cukrem i cynamonem. Gotować 3 do 4 minut z każdej strony lub aż złoty; osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przygotowanie: 5 min., Gotowanie: 10 min.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn