Smażone nerki z brokułami, anchois i papryką Chili

Smażone nerki z brokułami, anchois i papryką Chili mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 144 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać kliny cytryny, płatki papryki chili, kapary, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spaghetti z anchois, czosnkiem i czerwoną papryką z brokułami cytrynowo-Kaparowymi, Orecchiette z brokułami Rabe, płatki czerwonej papryki i anchois przepis, oraz Brokuły z podsmażoną czerwoną papryką.
Instrukcje
Aby usunąć wewnętrzny tłuszcz z nerek i niezależnie od ścięgien i tkanek, które widzisz. Cienko pokroić na ukos, mniej niż 1/4 cala grubości. Odstawić.
Rozgrzać czosnek w dwóch łyżkach oleju na średnim ogniu.
Dodaj brokuły i niech brązowy bez przenoszenia ich wokół zbyt wiele, 5 do 7 protokół.
Dodaj anchois i mieszać wokół, aż anchois są podzielone.
Dodaj kapary i niech brązowych też, przez jedną do dwóch minut.
Dodać płatki papryki chili.
Dostosuj ciepło do wysokiej i dodaj plastry nerek i pozostały olej. Wymieszać, aby równomiernie rozprowadzić nerki.
Niech brązowieją, około 30 sekund, przed mieszając wokół więcej. Nerki są wykonywane, gdy jedna krawędź lub strona jest rumiana, a reszta jest po prostu gotowana.
Podawać natychmiast, udekorowując natką pietruszki i cytryną.