Smażone Maślane Krewetki

Smażone Maślane Krewetki
Smażone krewetki maślane mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 789 kalorii, 33g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać krewetki, olej, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Smażone Maślane Krewetki, Butterflied Shrimp Rockefeller, oraz Pieczone Krewetki Z Masłem.

Instrukcje

1
Rozgrzej frytkownicę lub patelnię olejem do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce wlej wodę i wymieszaj skrobię kukurydzianą i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zanurz krewetki w mieszaninie, umożliwiając ich całkowite pokrycie. Następnie zwinąć krewetki w bułce tartej. Dobrze posmaruj krewetki bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KrewetkiKrewetki
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Wymieszać ciasto skrobi kukurydzianej ponownie. Dip panierki powlekane krewetki z powrotem do ciasta skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KrewetkiKrewetki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Tocz krewetki w bułce tartej po raz drugi. Powtórz dla każdej krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KrewetkiKrewetki
RolkaRolka
6
Kropla krewetki, jeden po drugim, do gorącego oleju i gotować krewetki, aż będą złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn