Smażone kwiaty cukinii z Bawolą ricottą: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori

Smażone kwiaty cukinii z Bawolą ricottą: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufala e Pomodori
Potrzebujesz bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny Hor d ' oeuvre? Smażone kwiaty cukinii z Bawolą ricottą: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 312 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Za $4.39 za porcję, ten przepis okładki 33% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis z Foodnetwork wymaga szalotki, opalowej bazylii, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i kwiatów cukinii. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Smażone nadziewane kwiaty cukinii (fiori Di Zucca Fritti), Ricotta-nadziewane kwiaty cukinii, oraz Fusilli z kwiatami cukinii, Ricottanem i szafranem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj ricottę, jajko, szalotkę, gałkę muszkatołową oraz sól i pieprz do smaku. Za pomocą małej łyżeczki nadziewaj każdy kwiat 1 1/2 łyżeczki nadzienia i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W średniej misce umieść pomidory i wymieszaj z 2 łyżkami oliwy z oliwek, bazylii oraz solą i pieprzem do smaku i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Na 10 do 12-calowej patelni do smażenia podgrzej pozostałe 1/2 szklanki oliwy z oliwek na dużym ogniu, aż do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść 4 kwiaty na raz na patelni i gotuj na złoty kolor z obu stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ułóż 3 kwiaty na każdym talerzu, ułóż trochę ubranych pomidorów na środku każdego talerza, rozerwij liście bazylii na talerzach, posyp solą i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
(duża Tuba)(duża Tuba)

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Smażona cukinia w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn