Smażone Kości
Smażone Kości mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 71 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania z jajkami, olej, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Precel Bones, Lepkie Kości, oraz Cookie Bones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż opakowania z jajkiem na blacie. Na każdą owijkę nałożyć kawałek sera sznurkowego, 2 łyżki sosu do pizzy i 4 plastry pepperoni.
Roll up, chowając się po bokach podczas toczenia. W głębokiej frytkownicy na dużym ogniu podgrzej kilka cali oleju do 375 stopni.
Dodaj sajgonki, kilka na raz. Gotować przez 2 do 3 minut, lub aż złoty.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; ostudzić przed podaniem.