Smażone Kości

Smażone Kości
Smażone Kości mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 71 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz opakowania z jajkami, olej, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Precel Bones, Lepkie Kości, oraz Cookie Bones dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż opakowania z jajkiem na blacie. Na każdą owijkę nałożyć kawałek sera sznurkowego, 2 łyżki sosu do pizzy i 4 plastry pepperoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijki Do JajekOwijki Do Jajek
Plastry PepperoniPlastry Pepperoni
Ser SznurkowySer Sznurkowy
Sos Do PizzySos Do Pizzy
2
Roll up, chowając się po bokach podczas toczenia. W głębokiej frytkownicy na dużym ogniu podgrzej kilka cali oleju do 375 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
FrytkownicaFrytkownica
3
Dodaj sajgonki, kilka na raz. Gotować przez 2 do 3 minut, lub aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
JajkoJajko
4
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
5
Odcedzić na ręcznikach papierowych; ostudzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn