Smażone kalmary z bazylią i cytryną z Arrabbiatą

Smażone kalmary z bazylią i cytryną z Arrabbiatą
Smażone kalmary z bazylią i cytryną z Arrabbiata może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 797 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.57 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kalmary, mleko, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to Kalmary w sosie cytrynowo-bazyliowym, Sałatka smażona kalmary z Kaparówkami i cytryną Aioli, oraz Rigatoni z krewetkami, kalmarami i bazylią.

Instrukcje

1
Dodaj pierścienie kalmarów do dużej miski i przykryj mlekiem (użyj mniej więcej, aby całkowicie pokryć kalmary. Obierz ząbki czosnku i delikatnie rozwal nożem, aby otworzyć goździki i uwolnić niektóre soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
KałamarnicaKałamarnica
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Dodaj do miski, doprawić solą i pieprzem, następnie przykryć i umieścić w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ogrzać około 3 cale oleju roślinnego do 350 stopni F. w głębokiej frytkownicy lub ciężkim dnie garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Wyjąć miskę kalmarów z lodówki wymieszać z bazylią. Ustaw 2 duże miski do mieszania: 1 z durszlakiem siedzącym w nim, a druga z przyprawioną mąką. Wrzuć kalmary do durszlaka i odsącz mleko. Wstrząsnąć durszlak, aby usunąć nadmiar płynu, a następnie umieścić napięte kalmary i bazylia do mąki. Wrzucić do herbu, a następnie umieścić z powrotem w durszlaku, aby usunąć nadmiar mąki. Smażyć (kalmary i liście bazylii) partiami, aż będą chrupiące i złociste, około 2 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść kalmary i liście bazylii do tacy wyłożonej papierowymi ręcznikami do osuszenia, podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
KałamarnicaKałamarnica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1
Ustaw dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać posiekany czosnek, cebulę i płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Saute aż pachnące następnie dodać pomidory i wino. Pomidory z tyłu drewnianej łyżki i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, aż część soku zmniejszy. Po zakończeniu daj mu ostateczną przyprawę solą i pieprzem, a następnie przecier w blenderze (lub użyj blendera zanurzeniowego), aż będzie gładki. Doprawić solą, pieprzem i cukrem i podawać z kalmarami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
KałamarnicaKałamarnica
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn