Smażone Grzyby Portabella

Smażone Grzyby Portabella
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Smażone grzyby Portabella może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, akompaniament: kliny cytrynowe, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Smażone Grzyby Portabella, Faszerowane Grzyby Portabella, oraz Grillowane Grzyby Portabella.

Instrukcje

1
W misce wrzucić okruchy z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i rozprowadzić na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Lekko ubić jajka w misce. Zanurz plastry grzybów 3 lub 4 na raz w jajku, pozwalając nadmiar kapać, a następnie przenieść do bułki tartej, naciskając plastry grzybów w okruchy, aby pomóc przylegać i obracając się do płaszcza. (Powłoka będzie nierówna.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Przełożyć na tacę.
4
Podgrzać około 1 cala oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż zarejestruje 177° na termometrze. Pieczarki smażyć w partiach po 7 lub 8, odwracając od czasu do czasu, aż staną się złote, 1 do 2 minut na partię, przywracając olej do350 między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Grzyby przełożyć łyżką szczelinową jako smażone na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Doprawić solą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1
* Grzyby można smażyć 2 godziny wcześniej i przechowywać, luźno przykryte folią, na świeżych ręcznikach papierowych w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Przenieś do dużej blachy do pieczenia, układając w 1 warstwie i podgrzać w rozgrzanym piekarniku 177° do ogrzania, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn