Smażone Grzyby Portabella

Smażone Grzyby Portabella
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Smażone grzyby Portabella może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 30 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajka, akompaniament: kliny cytrynowe, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Smażone Grzyby Portabella, Faszerowane Grzyby Portabella, oraz Grillowane Grzyby Portabella.

Instrukcje

1
W misce wrzucić okruchy z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i rozprowadzić na dużym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Lekko ubić jajka w misce. Zanurz plastry grzybów 3 lub 4 na raz w jajku, pozwalając nadmiar kapać, a następnie przenieść do bułki tartej, naciskając plastry grzybów w okruchy, aby pomóc przylegać i obracając się do płaszcza. (Powłoka będzie nierówna.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przełożyć na tacę.
4
Podgrzać około 1 cala oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż zarejestruje 177° na termometrze. Pieczarki smażyć w partiach po 7 lub 8, odwracając od czasu do czasu, aż staną się złote, 1 do 2 minut na partię, przywracając olej do350 między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Grzyby przełożyć łyżką szczelinową jako smażone na papierowe ręczniki, aby osuszyć. Doprawić solą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1
* Grzyby można smażyć 2 godziny wcześniej i przechowywać, luźno przykryte folią, na świeżych ręcznikach papierowych w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Przenieś do dużej blachy do pieczenia, układając w 1 warstwie i podgrzać w rozgrzanym piekarniku 177° do ogrzania, 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn