Smażone ciasto dyniowe z kremowym serem i lukrem pomarańczowym
Smażone ciasto dyniowe z kremem serowym i lukrem pomarańczowym wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 10 osób. Ten deser ma 830 kalorii , 11 g białka i 34 g tłuszczu na porcję. Za 1,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką ekstrakt waniliowy, jajko, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz go zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje wynik Spoonacular 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Ciasto warstwowe z brzoskwiniami, pomidorami i serem kozim z sosem brzoskwiniowo-bazyliowym , Ciasto warstwowe Mocha z nadzieniem z kremu czekoladowo-rumowego i Klasyczne ciasto marchewkowe z lukrem z serka śmietankowego .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 175°C. Nasmaruj tłuszczem i posyp mąką 2 okrągłe formy do ciasta (9-calowe).
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Ciasto Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przepis Na Ciasto Dyniowe
2
W dużej misce wymieszaj i ubijaj mikserem elektrycznym wszystkie składniki, aż ciasto będzie gładkie. Podziel ciasto między dwie przygotowane formy do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Piecz przez 25–30 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w środek ciasta będzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Pozostaw ciasta na 5 minut w foremkach do ostygnięcia, a następnie wyjmij je na kratkę i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1
Utrzyj ser śmietankowy i masło mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji. Ubij cukier puder do uzyskania gładkiej konsystencji, a następnie ubij sok pomarańczowy, skórkę i barwnik spożywczy.