Smażone brokuły Chińskie z chrupiącym brzuchem wieprzowym (Khana Mu Krop)
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Smażone brokuły Chińskie z chrupiącym brzuchem wieprzowym (Khana mu Krop) może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 644 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, czosnek, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Smażone Brokuły Chińskie, Chińska smażona wieprzowina i soja, oraz Zjedz za 8 dolców: kanapki z brzuchem wieprzowym, po chińsku.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w woku na dużym ogniu, aż do lekkiego palenia.
Dodać dzwon wieprzowy i wymieszać z brązowymi kawałkami ze wszystkich stron, około 1 minuty.
Dodaj Chińskie brokuły, czosnek, chili, sos ostrygowy i cukier; wymieszać.
Gotować, aż brokuły będą miękkie-chrupiące, o 1 minutę.
Zdjąć z ognia, doprawić sosem rybnym i podawać na ryżu.