Smażona wołowina z białym winem i rozmarynem

Need a dairy free main course? Smażona wołowina z białym winem i rozmarynem może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wino, stek z polędwicy, rozmaryn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Smażone W Sosie Z Winogron, Rozmarynu I Czerwonego Wina, Pasternak smażony z białym winem i tymiankiem, oraz Schab wieprzowy w białym winie z czosnkiem, koprem i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć nadmiar tłuszczu, a następnie cienko pokroić stek. Wymieszać z mąką, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Podgrzać 1 1/2 łyżki oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu. Podsmażyć stek w 2 lub 3 partiach, aż nie będzie już różowy Na Zewnątrz, o 2 minuty na partię, dodając 1 1/2 łyżki więcej oleju w razie potrzeby.
Podsmażyć czosnek i rozmaryn w pozostałej łyżce oleju na średnim ogniu do złotego koloru, 1 do 2 minut.
Dodać wino i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i gotować, skrobanie się brązowe kawałki, aż zmniejszy się o połowę. Powrót wołowiny z sokami na patelnię i ciepłe przez.