Smażona Kanapka Z Rybą

Smażona Kanapka Z Rybą
Smażona kanapka z rybą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 942 kalorii, 33g białka, oraz 48g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,73 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, estragon, filety z tilapii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać piwo, możesz podążać za tym daniem głównym z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Kanapka Z Rybą, Rewelacyjna smażona kanapka z rybą, oraz Smażona kanapka rybna kapitana Jacka z domowym sosem tatarskim dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Napełnij holenderski piekarnik do połowy olejem i podgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól i wymieszaj, aby połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubij piwo, usuwając wszelkie grudki. Dodaj ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Posyp filety solą i pieprzem. Zanurz każdy filet w cieście piwnym i dodawaj do frytownicy pojedynczo. Smażyć, aż będzie brązowy i chrupiący, 3 do 4 minut, przewracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Przełóż filety na ruszt na blasze do pieczenia i posyp solą i pieprzem. Powtórz z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
Rozłóż sos tatarski z estragonu cytrynowego na dnie i wierzchołkach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Dodaj filety i posyp sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
8
Podawać z ćwiartkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
9
W misce złożyć majonez, pikle, szalotki, kapary, estragon, musztardę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i posypać solą i pieprzem. Dostosuj przyprawę do smaku. Przykryj miskę i wstaw do lodówki, aż będzie gotowa do podania, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie340Orzechy dowolne (posiekane)piwo bursztynowe, takie jak Dos Equispiwo bursztynowe, takie jak Dos Equis2(zima)marynaty z mielonego chleba i masłamarynaty z mielonego chleba i masła1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kapary odsączone i grubo posiekanekapary odsączone i grubo posiekane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazyliaOpcjonalnie pokrojona w cienkie plasterki świeża bazylia2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeży estragon mielonyświeży estragon mielony2(może być lub przeglądać)ostry sos, np. Tabascoostry sos, np. Tabasco1Sok z cytrynySok z cytryny1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKliny cytrynowe do serwowaniaKliny cytrynowe do serwowania1Skórka z cytrynySkórka z cytryny1Głowasałata zielona liściastasałata zielona liściasta2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki4miękkie bułki ziemniaczane, takie jak Martinamiękkie bułki ziemniaczane, takie jak Martina2(zima)szalotki mieloneszalotki mielone11 funt cukinii,musztarda mielona Kamiennamusztarda mielona Kamienna340Orzechy dowolne (posiekane)filety z tilapii, przecięte na półfilety z tilapii, przecięte na pół4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Sur de los Andes Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn