Smażona Fasola Cannellini
Smażona fasola Cannellini może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wina, cebula, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pesto kurczak na smażonej fasoli Cannellini, Fasola Cannellini, oraz Dorsz wędzony i fasola Cannellini.
Instrukcje
W średnim saute patelni, gotować paprykę i cebulę w 2 łyżki oliwy z oliwek do miękkości, 5 do 7 protokół.
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, Inny 2 protokół. Rozpuścić patelnię z białym winem i pozostawić do wrzenia przez 1 do 2 minut.
Dodaj bulion, zioła prowansalskie i fasolę i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wlać do płytkich misek i skropić pozostałą oliwą.
Podawać z kromkami chleba.