Smażona dynia

Smażona dynia
Squash Saute to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoovo-wegetariański przepis na 2 porcje. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 34 kalorie . Za 49 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Sprawdza się dobrze jako dodatek. Udaj się do sklepu i kup cukinię, cebulę, letnią dynię i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Pyszny sos brokułowo-grzybowy , sos fetanowo-ogórkowy i sos kalarepa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmażaj na oliwie cukinię, kabaczek i cebulę przez 4–6 minut lub do momentu, aż będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki DelikatesowejOpakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Dodaj pozostałe składniki i gotuj jeszcze przez 1 minutę.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn