Smażona Cukinia

Smażona Cukinia
Przepisów na dodatki nigdy za wiele, więc wypróbuj Cukinię Saute. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis zawiera 50 kalorii, 2 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Za 44 centy za porcję, ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. 39 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką czosnek, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Saute z cukinii, Saute z cukinii i pomidorów oraz Saute z cukinii i kukurydzy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Gdy będzie gorący, dodaj czosnek i smaż przez 2 minuty lub do momentu, aż zacznie pachnieć; nie pozwól, żeby się zrumieniło.
Składniki, których będziesz potrzebować
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dip Ze Szpinaku I KarczochówDip Ze Szpinaku I Karczochów
3
Dodaj dynię, sól i pieprz i gotuj, aż dynia będzie miękka, ale nadal lekko chrupiąca, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Z Kością, W Temperaturze Pokojowejżeberka Z Kością, W Temperaturze Pokojowej
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Przełożyć dynię na półmisek i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okrągły Ser Brie Lub Ser Brie Z ZiołamiOkrągły Ser Brie Lub Ser Brie Z Ziołami
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn