Five-Veggie Stir-Fry to bezglutenowy, bezmleczny, laktoowo-wegetariański i wegański dodatek do dania. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,74 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 377 kalorii. Mieszanka grzybów, skrobi kukurydzianej, oliwy z oliwek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 85%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także All Veggie Stir-Fry, All Veggie Stir-Fry i All Veggie Stir-Fry.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą, cukier i imbir. Mieszaj sok pomarańczowy, sos sojowy i czosnek, aż się połączą; odłożyć na bok.
Na patelni lub woku z powłoką nieprzywierającą podsmaż marchewkę, brokuły i kalafior w 3 łyżeczkach oleju przez 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kalafior
Brokuły
Marchew
Mrożona, Posiekana Fasolka Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać grzyby, groszek i pozostały olej; smażymy przez 3 minuty. Wymieszaj mieszaninę soku pomarańczowego i dodaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać aż zgęstnieje.