Smakołyki Marshmallow
Przepis na smakołyki Marshmallow można przygotować w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 2G tłuszczu i w sumie 58 kalorii. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 12 centów za porcję. 957 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką masło, płatki ryżowe, Pianki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chrupiące Smakołyki Marshmallow, Świąteczne Smakołyki Marshmallow, oraz Specjalne Smakołyki Marshmallow.
Instrukcje
Rozpuść margarynę w dużym rondlu na małym ogniu.
Dodaj Pianki i mieszaj, aż się rozpuści i dobrze zmiksuje. Gotuj 2 minuty dłużej, ciągle mieszając.
Dodaj płatki. Mieszaj, aż dobrze się pokryje.
Używając maślanej szpatułki lub woskowanego papieru, naciśnij mieszaninę równomiernie i mocno w maślanej patelni 13 x 9 cali.
Po ostygnięciu pokroić w kwadraty o wymiarach 2 x 2 cale.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze propozycje chrupiących smakołyków ryżowych. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "