Smaczny Stek Z Tuńczyka

Smaczny Stek Z Tuńczyka
Smaczny stek z tuńczyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz stek z tuńczyka, sok z cytryny, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Spróbuj Tasty Tuna BLT, Smaczny Tuńczyk Topi Się, oraz Smaczna Sałatka Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wymieszaj 1 1/2 łyżeczki całych nasion kopru włoskiego i gotuj, aż bąbelki i zaczną pękać, około 30 sekund. Wymieszać czosnek i czerwoną paprykę; gotować i mieszać przez 2 minuty. Wmieszać bulion rybny do rozpuszczenia, następnie dodać sok z cytryny, białe wino i bok choy. Gotować i mieszać, aż bok choy jest miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Bok ChoyBok Choy
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W międzyczasie połącz sól i pieprz z rozgniecionymi nasionami kopru włoskiego na talerzu. Naciśnij stek z tuńczyka do mieszaniny soli po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Podgrzać pozostałą łyżkę oliwy z oliwek na oddzielnej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Umieść stek z tuńczyka na patelni, i gotować, aż rumiane z obu stron i gotowane do pożądanego stopnia doneness, o 45 sekund na stronie rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Tuńczyka pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i ułożyć na półmisku. Top z mieszanki bok choy służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn