Smaczne Włoskie Hamburgery
Smaczne włoskie burgery to danie główne, które serwuje 6. Za 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 26g tłuszczu i w sumie 489 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś liście bazylii, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, który jest solidny. Smaczne Hamburgery Z Tuńczykiem, Smaczne Hamburgery Z Indyka, oraz Smaczne Hamburgery Z Indyka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz parmezan i czosnek. Pokrusz kiełbasę z indyka i indyka na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj sześć pasztecików.
Grilluj hamburgery pod przykryciem, na średnim ogniu lub piecz 4 cale. od ciepła przez 5-8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 165°, a soki będą czyste.
Posmaruj bułeczki olejem; grilluj bez przykrycia przez 1-2 minuty lub do opiekania.
Podawaj hamburgery na bułkach z pesto, serem mozzarella, sałatą, pomidorem i bazylią.
Polecane wino: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec i Zinfandel to moje najlepsze typy na burgera. Merlot doskonale sprawdzi się w klasycznym burgerze ze standardowymi dodatkami. Odważniejsze dodatki wymagają odważniejszych win, takich jak malbec lub pieprzny zinfandel. Duckhorn Napa Valley Merlot z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Duckhorn Napa Valley Merlot]()
Duckhorn Napa Valley Merlot
To wino pokazuje aromaty słodkiego sosu śliwkowego, wanilii, czekolady, cedru i toffi z dużymi, przednimi czarnymi wiśniami i czarnymi jagodami w ustach. Zrównoważony środek z nutą tostowego dębu łączy się z przyjemnym kęsem zaokrąglonych tanin i długim przyjemnym wykończeniem. To wino dobrze komponuje się z grillowanymi mięsami i dziczyzną z ziołami, sosami z dzikich jagód, obfitymi daniami z makaronu i łososiem z Północno-Zachodniego Pacyfiku.